Leuke oude Winkel in Groningen

WINKELEN IN GRONINGEN

Eigengereide winkels in middeleeuwse panden

Om maar even met een quote van CNN over Groningen te pronken: “a winning alternative to Amsterdam.” En terecht. In de compacte binnenstad vind je bekende merken naast experimentele eenpitters en luxe naast eigengereid vintage. Struin langs de vele middeleeuwse panden. Of ga naar de streekmarkten en de gezellige dorpskernen in het ommeland.

Oude winkel, nieuwe slogan.

"Old men selling quality clothes". Vakkledinghuis, sinds 1925 komt met nieuwe collecties en een nieuwe site en omarmt het feit dat de jongste medewerker in de zaak er al meer dan 40 jaar werkt.

Deze eigenzinnige winkel heeft de grootste collectie Carharrt van Groningen en combineert dat met de merken barbour, Laboureur, Irelandseye, wrangler en Roostenstein-Wolke.

Veel  verschillende wollen truien, veel jassen en traditionele werkkleding, mutsen, handschoenen, dokterjassen en lab-jassen, tuinbroeken, horecasloven en schorten    sweaters en bodywarmers.

Oude Ebbingestraat 67-69, 9712HE Groningen, 050-3123636

DE STAD IN

Openingstijden en koopzondagen Groningen stad

In Groningen kun je zeven dagen per week winkelen. Donderdag is koopavond. Dat betekent dat veel winkels tot 21.00 uur open zijn. De meeste winkels houden de onderstaande openingstijden aan. 

Maandag: 13.00 tot 18.00 uur (sommige grote winkels openen eerder)
Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17:00 uur
Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Op 1e Kerstdag en tijdens de dodenherdenking zijn alle winkels gesloten. Ook op 1e Paasdag en 1e Pinksterdag houden veel winkels de deuren gesloten. 

 

ONTDEK OOK